Roberto Torres presenta a su amigo Papaito
SAR 1979

Papaito, front, cd size

This is a re-post. I did this album at the very beginning of the GG
experience. Papaito and Roberto Torres are both great singers in
Son-Cubano. On this LP one presents the other but also participates,
Roberto Torres can be heard in the backing vocal section. This is the
type of Latin music I can’t seem to get around, sweet son…azucar..

tracks;

1 Mi chiquita quiere
2 Caramelo a kilo
3 Que no muera el son
4 En mi triste agonía

downloadbutton

9 thoughts on “Roberto Torres presenta a su amigo Papaito
SAR 1979

 1. Hallo Moos,

  Mijn complimenten voor al het moois waarmee je ons nu al weer meer dan twee jaar verrast.

  Zelf ben ik een verschrikkelijke digibeet, maar geInspireerd door jou ben ik een paar weken geleden begonnen met een blog(je) over een afro-muzikale “niche” waar weinig aandacht voor is, namelijk makossa-vinyl uit Kameroen. Als ik het eenmaal in de vingers heb wil ik het gaan uitbreiden met jaren zeventig muziek uit Kaapverdie en Guinee-Bissau.

  Ik nodig je uit om eens een kijkje te nemen op: makaossaoriginal.blogspot.com

  Als je nog tips of opmerkingen hebt hoor ik dat graag van je. Groetjes en succes met Global Groove.

  Dolf Motz

 2. Hallo Moos,

  Mijn complimenten voor al het moois waarmee je ons nu al weer meer dan twee jaar verrast.

  Zelf ben ik een verschrikkelijke digibeet, maar geInspireerd door jou ben ik een paar weken geleden begonnen met een blog(je) over een afro-muzikale “niche” waar weinig aandacht voor is, namelijk makossa-vinyl uit Kameroen. Als ik het eenmaal in de vingers heb wil ik het gaan uitbreiden met jaren zeventig muziek uit Kaapverdie en Guinee-Bissau.

  Ik nodig je uit om eens een kijkje te nemen op: makaossaoriginal.blogspot.com

  Als je nog tips of opmerkingen hebt hoor ik dat graag van je. Groetjes en succes met Global Groove.

  Dolf Motz

 3. Pingback: Roberto Torres theme week, day 1 Roman y su Conjunto – Nabori SAR/Guajiro Records Inc. 1981 | Global Groove Independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.