POSTED ON

August 26, 2016

Great Abaraka – Great Abaraka
EMI

Great Abaraka, voorkant

titels ;

01 – Anochirim onye anya
02 – Onye kwe chi ya ekwe
03 – Kwuma aka gi oto
04 – Ago awugh ike

downloadbutton

This entry was posted in

2 Comments

 1. Nick Beddow 6 July 2017 at 18:42 - Reply

  wonderful album! thanks Moos

 2. gerrit 10 November 2018 at 15:11 - Reply

  Hee Moos, ik doe nooit verzoekjes, want ik vind dat we blij moeten zijn met alles wat je ons toestopy. Toch doe ik er een, omdat het zo’n lekker nummer is van deze grote Abaraka en zijn 77 guitar band. Het nummer heet Erimam en ik heb t ooit gedownload van een volgens mij spaanse jongeman die alleen 196 kbps levert.

  Als je het niet kent maar wel zou willen horen wil ik je het gerust toesturen met WeTransfer ofzo.

  Ik zit tussen mijn wiet die te drogen hangt, dus als mijn berticht coherentie mist, dan zou men daar een oorzaak in kunnen vinden. Oant sjen en toedeledokie!
  Gerrit

Leave A Comment